Prisene gjelder fra 1. Januar 2017 ALLERGENER: G: Gluten - PN: Peanøtt - N: nøtter - S: Soya - Egg: E - M: Melk - SF: Sesam - SD: Skalldyr - L: Lupin - F: Fisk SS: Sellerisennep


 
MINIMUMSBESTILLING 10 PERSONER

 

TAPASFAVORITTEN

MARINERT KYLLING M/PEANØTTSAUS  - PN + S

KJØTTBOLLER M/HUSETS SALSA - S + E
DADLER M/BACON -
LIME & CHILIMARINERT SCAMPI - SD + S
ØRRETRULLADER M/SNØFRISKKREM - F + M + G + S
MARINERT LAKS M/SESAMFRØ - F + SF + S
TAPASPOTETER - S + SS
AIOLI & MOJOSAUS - S + E
FOCACCIABRØD - G + S + M

PRIS PR PERSON: KR 335,-

 

LUKSUSTAPAS

KANELKRYDRET HJORTEFILET M/BLÅBÆRSMØRSAUS - S + M

ASPARGES M/PARMASKINKE & KREMOST - M
 MANCHEGO M/TOMATMARMELADE - M
MARINERT KYLLING M/PEANØTTSAUS - PN + S
LIME & CHILIMARINERT SCAMPI - SD + S

SKAGENRØRE I BUTTERDEIG - F + SD + M + S + E + G

SALMALAKS M/PONZUSAUS & MANGOSALAT - F + S + SF
FOCACCIABRØD & AIOLI - G + S + M + E
PRIS PR PERSON: KR 415,-

 

TILBEHØR OG TILLEGGSRETTER

GRATINERTE BLÅSKJELL - SD + M + S

KR 45,-
OVNSBAKTE SALTE MANDLER - N + S KR 20,-
PASTASALAT - S + N + G KR 25,-
PEPPERBALLS - M + S KR 20,-
MARINERTE OLIVEN OG FETAOST - S + M KR 25,-
CHILISJAMPINJONGER - S + M KR 25,-
   

ØNSKER DERE DESSERT?

SE VÅR SELSKAPSSMENY

 

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies